Политика приватности

Пореска управа се обавезује да ће поштовати анонимност и приватност корисника портала www.frilenseri.purs.gov.rs.

Путем портала www.frilenseri.purs.gov.rs Пореска управа може прикупљати личне податке корисника – име, адреса, телефонски број или адреса електронске поште искључиво у сврху што бољег увида у захтеве и потребе корисника, квалитетнијег информисања корисника апликације, као и израде анализа у вези са самоопорезивањем фриленсера.

Пореска управа се у потпуности одриче сваке одговорности (и) која на било који начин може настати коришћењем портала, или је на било који начин у вези с коришћењем овог портала, (ии) за било које радње корисника употребом или злоупотребом садржаја портала, те за (иии) било какву штету која може бити проузрокована кориснику или било којој трећој страни у вези с употребом или злоупотребом коришћења садржаја портала.

Пореска управа задржава право да, зарад бољег корисничког искуства и заштите приватности корисника, поједине информације не прикаже кориснику, уколико путем портала www.frilenseri.purs.gov.rs приступа подацима са другог броја/уређаја у односу на онај који коришћен приликом иницијалне регистрације.

У појединим сегментима портала www.frilenseri.purs.gov.rs биће потребно да доставите своје личне податке, чиме пристајете на прописе о заштити података о личности и дозвољавате да Вас путем порука и нотификација у оквиру портала информишемо о општим информацијама, као и персонализованим информацијама које сами дефинишете у оквиру апликације.

Сви подаци и информације на порталу www.frilenseri.purs.gov.rs могу се користити искључиво у личне и некомерцијалне сврхе.

Није дозвољено модификовање, копирање, штампање, јавно приказивање и репродуковање, дистрибуирање или на други начин јавно објављивање података и информација са портала у комерцијалне сврхе.

Пореска управа задржава право измене садржаја портала www.frilenseri.purs.gov.rs.

Ви имате право да нас питате какве податке имамо о Вама, можете добити увид у њих, а можете тражити и да их исправимо ако су нетачни. Такође, можете тражити да се они избришу, као и да Вам доставимо копију истих. Можете нас такође замолити да у било којем тренутку престанемо да користимо Ваше податке, кликом на линку за одјаву на крају било које комуникације путем е-поште, или тако што ћете нам се директно обратити на раније наведене контакт податке.

Ако имате притужбу на нашу обраду Ваших података, замолили бисмо Вас да се прво обратите нама директно, како бисмо могли да решимо Вашу жалбу. Можете се обратити и Поверенику за информације од јавног значаја и заштиту података о личности путем интернет странице www.poverenik.rs или писати на office@poverenik.rs.